Jäsenet

Jäsenemme edustavat laajasti eri ammattiryhmiä, on mm. lähihoitajaa, insinööriä, maanviljelijää ja tilintarkastajaa. Ikärakenteemme vaihtelee 25 - 70+ välissä. Myös maantieteellisesti olemme ympäri laajaa Orimattilaa ja muutamia jäseniä on myös naapurikunnista.

Jäsenet 2022-2023:

Arja Simola, pastpresidentti, erittäin empaattinen ja lapsirakas huolenpitäjä, joka samalla on tehokas energiapakkaus. Herkkä hymytyttö, jonka motto on: kyyneleet kuuluvat myös iloon.

Hannele Sjölund, presidentti, maajussin muija Myrskylän Muttilasta. Perhe ja ystävät sekä lehmät ja maanviljely tärkeintä elämässä, harrastuksina liikunta, Lionsladyt ja Leonat. (perustajajäsen)

Marjaana Kokkonen, Kissaihminen, vaikka taloudesta koira ja kanojakin löytyy. Tärkein työ on äitiys, vanhemmuus. Kaipuu kotiseudulle ja lähestyvä 50-v kriisi heittivät nuorisotyöntekijän valtion virkailijaksi itäiseen Helsinkiin. Hektisen arjen vastapainona nautin maaseudun rauhasta, lukemisesta, matkailusta, pihan kuopsutuksesta ja hyväntekeväisyydestä.

Raija Kivi, rahastonhoitaja, leikekirjavastaava, hersyvää naurua, iloisuutta ja toimeliaisuutta riittää vielä pankkialan työvuosien jälkeenkin. (perustajajäsen)

Anna Rikkonen, jäsenjohtaja, intohimona taide, teatteri ja ruoka. Melko tuore lähihoitaja, jonka työurana kehitysvammaiset, mikä ulottuu myös harrastuksiin. Uusimpana harrastuksena Leonat, missä saa auttaa ja tukea kaikenlaisia ihmisiä mahtavassa porukassa!

Anne Partanen, bensaa suonissaan omaava jämpti motoristi- ja insinöörinainen, jonka vapaa-aika kuluu perheen ja moninaisten harrastusten parissa.

Marianna Gripenberg, aikuisopiskelua kuten myös yhdistystoimintaa ikänsä harrastanut "tuli hännän alla" menevä nainen. (perustajajäsen)

Marjut Helske, toiminnantarkastaja, itsenäinen ja itsepäinen hallintopäällikkö Myrskylästä. Luova kirjanpitäjä taitaa myös käsitöiden jalon taidon. Aktiivinen, iloinen ja värikäs emäntä.

Eija Höykälä, LCIF-koordinaattori, ARS-asiahenkilö, iloinen, määrätietoinen kaurisnainen. Suurimman osan elämäänsä ollut ”kätevä emäntä”. Toiminut myös myynnin ja markkinoinnin parissa. Viettää aikaansa mielellään liikunnan ja taide-elämysten parissa, ihania ystäviä ja läheisiä unohtamatta. (perustajajäsen)

Anna-Liisa Kinnunen

Heli Kokko, Helinäntupa-vastaava, Kymenlaakson tehtaantyttö, joka miehen houkuttelemana ajautui nippanappa Hämeen puolelle. "Kovaääninen bingoemäntä" on sopiva luonnetulkinta suoramarkkinoinnin tekijälle.

Outi Kyöstilä, nuorisovaihtoasiamies, uskomattoman iloinen ja ehtivä emäntä, joka organisoi, sisustaa, stailaa ja huolehtii osaltaan maamme maitotaloudesta. (perustajajäsen)

Minna Laiho, toiminnantarkastaja, Karjalanneito ja kätevä emäntä kunnanrajan takaa Kärkölästä. (perustajajäsen)

Katja Leino, hoitajan sydämen ja asiantuntijan ammattitaidon omaava, ympäri Suomen niemeä kiertävä uusioperheen äiti. Retkeily ja vaellus ovat myös vapaa-ajalla lähellä sydäntä.

Liisa Miettinen, lasten parissa työtä tekevä ja kolmen koiran kanssa asuva, jonka harrastuksia ovat yhdistystoiminta, metsästys ja koiranäyttelyt.

Anne Rajala, tiedotussihteeri, pirtsakka motoristinainen, uusi harrastus golfpallojen lennättäminen, ilopilleri, joka on monessa mukana. Kauneusalan YrittäjäNainen. (perustajajäsen)

Päivi Sallinen, nokkosiin rakastunut ja muusta hortoilusta villiintynyt crazy cat lady Myrskylästä.

Heli Sassila-Valli, toiminnantarkastaja

Terhi Tirkkonen, kirjanpitäjä, aloitteleva tilintarkastaja, joka vapaa-ajallaan myös marttailee ja metsästää.

Tuija Tukonen, artjärveläinen viljatilan emäntä, jonka arjesta löytyy myös vanhusten hoitoa ja kavioiden kopsetta. (perustajajäsen)


Pastpresidentit:

2022-2023 Arja Simola

2021-2022 Eija Höykälä

2020-2021 Heli Kokko

2019-2020 Arja Simola

2018-2019 Anne Partanen

2017-2018 Teija Niittynen

2016-2017 Anne Rajala

2015-2016 Outi Kyöstilä

2014-2015 Nina Könönen

2012-2014 Leena Ritala